Κάτι «ψήνεται» για τον Π.Α.Σ. ΑΓΕΡΣΑΝΙΟΥ ΝΑΞΟΥ

Newsroom
23/03/2021 14:07
 
 
 

 

Το Αγερσανί είναι εδώ και η ιστορία του πρωτοφανής για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα όχι μόνο της Νάξου αλλά και των Κυκλάδων.

Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βλέπουμε «μπάσιμο» από Αγερσανιώτες επιχειρηματίες που αλλού, στον Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ.

Το άλλοτε ιστορικό σωματείο, και νεότεροι παράγοντές του είναι έτοιμοι για την ολική επαναφορά του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ με το βλέμμα στον Π.Α.Σ ΑΓΕΡΣΑΝΙΟΥ.

Στις ποδοσφαιρικές επάλξεις και με ότι αυτό συνεπάγεται…

Και ήδη τα πρώτα ονόματα βγήκαν στο δελτίου τύπου του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ

«Καλωσορίζουμε τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη στον ΠΑΣ Νάξου.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του σωματείου μας τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη.

Οι νεαροί επιτυχημένοι στον κλάδο τους επιχειρηματίες, θα αποτελέσουν τα νέα διοικητικά στελέχη και αναλαμβάνουν άμεσα θέσεις εφόρων. Με τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη, υπάρχει πλήρης ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων, ενώ το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι μοιραζόμαστε ακριβώς το ίδιο όραμα όσο αφορά το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιρικοί παράγοντες διαθέτουν όρεξη και μεράκι που απορρέει από τα βιώματα που έχουν αποκομίσει από την ΠΑΕ Αγερσανί, την πρώτη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία του νομού μας.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε παύση όλων των δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας, όμως εμείς δεν επαναπαυόμαστε και εργαζόμαστε συστηματικά ώστε όταν δοθεί το πράσινο φως να επιστρέψουμε στα γήπεδα περισσότερο έτοιμοι και δυνατοί.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί συνέχεια μίας σειράς αλλαγών που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει και θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον, έχοντας ως στόχο να εδραιώσουμε την φιλοσοφία μας σε ακόμα πιο στέρεες βάσεις, που θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την μετέπειτα πορεία του σωματείου μας.

Καλούμε όλη την υγιή κοινότητα της Νάξου να συμπορευτεί μαζί μας.
Μαζί θα χτίσουμε τους αυριανούς πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδων».

Ρεπορτάζ // Σταμάτης Δημητροκάλλης

(Visited 457 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*