Με γρήγορους ρυθμούς οι εξελίξεις για τον ΠΑΣ Αγερσανίου Νάξου

Newsroom
06/04/2021 13:04
 
 
 

 

Με γρήγορο ρυθμό τρέχουν οι εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά νέα της Νάξου.
Ύστερα από το μπάσιμο πρώην παραγόντων του Αγερσανίου στον Π.Α.Σ Νάξου έπεται συνέχεια…

Συνάντηση στο Αγερσανί με τη διοίκηση του συλλόγου και με τον πρόεδρο Μιχάλη Σέργη είχε η διοίκηση του Π.Α.Σ Νάξου στη Λέσχη του Πολιτιστικού και Οικολογικόυ Σύλλογου Αγίου Αρσενίου.

Οι διοικούντες του Συλλόγου δήλωσαν τη στήριξή τους στο νέο αυτό εγχείρημα όπως άλλωστε και οι προκάτοχοι τους στο παρελθόν, ώστε με ένα ισχυρό σωματείο να επανέλθει και πάλι το Αγερσανί στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της Νάξου και των Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Σέργης, ενημέρωσε και για το μουσείο της ομάδας του Αγερσανίου, που θα στεγάσει όλο το Ιστορικό αρχείο της Ομάδας μέσα στο χώρο του Συλλόγου.

Θα δεσπόζουν Πρωταθλήματα και Κύπελλα της ομάδας της Νάξου, οι τιμητικές πλακέτες και πλούσιο υλικό από εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας από την ξέφρενη -τότε- πορεία της ΠΑΕ Αγερσανίου.

Καλεί επίσης όλους όσοι έχουν υλικό να το παραδώσουν στο Σύλλογο για να αποθηκευτεί και αναδειχθεί.

Όπως φαίνεται λίγα ακόμη «μέτρα» μας χωρίζουν από το να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι δύο ομάδες της Νάξου με το βλέμμα στον ΠΑΣ Αγερσανίου και την ολική επαναφορά του Αγερσανιού, του πρώτου ιστορικού ποοσφαιρικού σωματείου των Κυκλάδων, με αναφορά σε επαγγελματικές κατηγορίες και με προκρίσεις στο κύπελλο ανάμεσα σε ομάδες Α και Β Εθνικής κατηγορίας.

Οι συναντήσεις πυκνώνουν, με νέους αλλά και με την συμπαράσταση παλιών παραγόντων του Αγερσανιού και ο ΠΑΣ Αγερσανίου φαίνεται πως θα πάρει σάρκα και οστά το επόμενο διάστημα.

Ρεπορτάζ //Σταμάτης Δημητροκάλλης

(Visited 435 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*