Ο Πανναξιακός ΑΟ στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νάξου (φώτος)

Newsroom
13/04/2021 21:55
 
 
 

 

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και μελών του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. επισκέφτηκαν την Τρίτη το απόγευμα το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο της Νάξου που βρίσκεται στον Άγιο Θαλλέλαιο.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Μαναριώτης, Διονύσης Πλαστουργός και Σταμάτης Πρεβόλης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Φλεριανό, τον Έφορο Ακαδημιών Μάριο Βασαλάκη και τον Υπεύθυνο Social Media Νίκο Στεφάνου, έπαιξαν, μίλησαν και αφιέρωσαν ένα όμορφο απόγευμα με τα παιδιά και ανθρώπους του Συλλόγου ΑΜΕΑ Νάξου.

Τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους δημιούργησαν πανέμορφες χειροποίητες λαμπάδες με το σήμα και τα χρώματα του Πανναξιακού, τις οποίες όλοι μπορούν να προμηθευτούν τόσο από το Σύλλογο ΑΜΕΑ Νάξου όσο και από τη μπουτίκ της Ναξιακής ομάδας στη Χώρα Νάξου.

Το κόστος της λαμπάδας είναι 12 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Νάξου.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν τη λαμπάδα του Πανναξιακού χαρίζοντας χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο., καθημερινά 17:00 – 21:00, στα τηλέφωνα: 22850 23170 και 6987397157.

(Visited 345 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*