Δύο ακόμη σπουδαίοι αθλητές στο Portarathlon – Darko Peric και Aleksandar Grnovic ετοιμάζουν βαλίτσες για Νάξο

Newsroom
26/04/2021 13:42
 
 
 

 

Δύο ακόμη σπουδαίοι αθλητές πρόκειται να συμμετάσχουν στους αγώνες «Portarathlon» της Νάξου. Πρόκειται για τους Darko Peric από το Μαυροβούνιο και τον Aleksandar Grnovic από τη Σερβία.

O Peric είναι κάτοχος του ρεκόρ του Μαυροβουνίου στο δέκαθλο και στο έπταθλο και ο Grnovic βαλκανιονίκης το 2020 και πρωταθλητής στην χώρα του την ίδια χρονιά.

Ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή του ο Darko Peric

Ο Darko δήλωσε συμμετοχή στο 3ο Portarathlon καθώς θεωρεί ότι οι συνθήκες στη Νάξο και η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του αγώνα θα τον βοηθήσουν πετύχει τον μεγάλο του στόχο, την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο κάτοχος του ρεκόρ Μαυροβουνίου στο δέκαθλο και στο έπταθλο αλλά και κάτοχος 12! ρεκόρ της χώρας του σε ατομικά αγωνίσματα θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Portarathon και ήδη νιώθει ενθουσιασμένος με την επικείμενη συμμετοχή του.

Έχει αναδειχθεί τρεις φορές βαλκανιονίκης και δύο φορές βρέθηκε στην πρώτη οκτάδα των Πανευρωπαϊκών Αγώνων κλειστού στίβου. Μετείχε δύο φορές στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες ανοιχτού στίβου και μία φορά στους αγώνες στίβου των γαλλόφωνων χωρών όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Το 2017 αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής του στίβου στο Μαυροβούνιο. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 7.846 βαθμοί και μετέχει στο meeting Portarathlon με στόχο να σημειώσει επίδοση πάνω από τους 8000 βαθμούς.

Για 3η φορά στο Portarathlon ο Aleksandar Grnovic

Πιστός στο ραντεβού του o Aleksandar Grnovic δήλωσε συμμετοχή για 3η φορά στο Portarathlon.

Κάτοχος του ρεκόρ αγώνα του meeting με 7.612 βαθμούς το οποίο είναι και το ατομικό του ρεκόρ έρχεται με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να πετύχει μια ακόμη καλύτερη επίδοση.

Ο Σέρβος πρωταθλητής ήταν βαλκανιονίκης το 2020 και πρωταθλητής στην χώρα του την ίδια χρονιά.

Η αγάπη του για την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Νάξο είναι δεδομένη, όπως και του προπονητή του Ivan Dinic και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα είναι πάντα παρόντες στο Portarathlon.

(Visited 157 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*