O Lennart Neubauer κατακτά το πρώτο Windsurf Πάρκο του κόσμου στη Νάξο

Newsroom
18/06/2021 00:09
 
 
 

 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Windsurfing επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε για να δαμάσει τα κύματα σε ένα ανεπανάληπτο show.

Ο ξεχωριστός Lennart, γεννημένος στην Βρέμη της Γερμανίας και μεγαλωμένος στην Νάξο, παραμένει πιστός στην περιπετειώδη φύση του και ξεπερνάει για άλλη μια φορά τα όρια του. Μόλις στα 17 του χρόνια, ο νεαρός Lennart πήγε στο αγαπημένο του spot στο Laguna Beach Parkκαι, αψηφώντας τα 8 μποφόρ του ανέμου, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: χόρεψε με το windsurf του πάνω στη θάλασσα!

Μπορεί λόγω του ανέμου οι ράμπες να ήταν ασταθείς και το πανί του να σκίστηκε αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να μας χαρίζει μοναδικά κόλπα με θέα τη μαγευτική Νάξο.

Για εκείνον το να δει το πρώτο windsurf πάρκο του κόσμου ήταν συναρπαστικό αλλά και ταυτόχρονα ένα κάλεσμα για να το κατακτήσει. Το πρώτο trick που σκέφτηκε ήταν το pasko, όπου έκανε 2 περιστροφές στον αέρα. Γι’ αυτό χρειάστηκε το μεγάλο kicker το οποίο χάρισε στον αθλητή εντυπωσιακά jumps και σε εμάς ένα μοναδικό θέαμα μπροστά από το ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα της Νάξου.

Αν και το backloop τον δυσκόλεψε λίγο, το αίσθημα του να καταφέρνεις μια δύσκολη φιγούρα είναι ασύγκριτο!

Άλλωστε με το που είδε τις ράμπες το μόνο που υπήρχε στο μυαλό του ήταν το πώς θα τις «χτυπήσει» και, αναμφισβήτητα, το κατάφερε με μοναδικά όμορφο τρόπο!

Δείτε ΕΔΩ το εντυπωσιακό βίντεο

(Visited 1.133 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*