Συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα των Summer Camp της Naxos Watersports Activities

Summer Camp
Newsroom
22/07/2021 03:11
 
 
 

 

Το φετινό πρόγραμμα των Summer Camp της Naxos Watersports Activities συνεχίζεται δυναμικά. Την Παρασκευή 23 Ιουλίου ολοκληρώνεται η δεύτερη περίοδος των μαθημάτων κολύμβησης που είχε περισσότερες από 70 συμμετοχές.

Summer Camp

Έναρξη της 3ης Περιόδου τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στην παραλία του Άη Γιώργη στο καφέ Αστέρια στις 09.00.

Εγγραφές στο 6909365558.

To πρόγραμμα αφορά δύο εβδομάδες που έχουν ως βάση τα μαθήματα Κολύμβησης από έμπειρους προπονητές κολύμβησης αλλά και αθλήματα στην παραλία.

Summer Camp

Με 4 σταθερούς σταθμούς στο νερό και ένα στην παραλία, τα παιδιά χωρισμένα σε δύο γκρουπ με διαφορετική ώρα προσέλευσης και στη συνέχεια σε 4 εσωτερικές ομάδες μαθαίνουν να κολυμπούν, βελτιώνονται, διασκεδάζουν και δημιουργούν όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Σχολή ιστιοπλοΐας

Επίσης τη Δευτέρα 26 Ιουλίου ξεκινά η Σχολή Ιστιοπλοΐας στο Βίντσι για 12η χρονιά! Ραντεβού στη παραλία μπροστά στο Relax και το ΚΤΕΛ στις 12.00.

Μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 8-14 σε σκάφη τύπου Optimist και Laser BUG. Οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν τα βασικά για το αθλημα της ιστιοπλοΐας, τους καιρους, τους κόμπους και άλλα πολλά ενω θα έχουμε και διαλείμματα από άλλα water sports.

Η φετινή ομάδα προπονητών είναι μία ομάδα που χτίζεται χρόνο με το χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το αποτέλεσμα. Φέτος μαζί μας είναι οι:

– Σιδερή Ειρήνη | Γυμνάστρια ΤΕΦΑΑ & Ναυαγοσώστης
– Τσιαβές Χρήστος | Γυμναστής ΤΕΦΑΑ & Ναυαγοσώστης
– Παλιογιάννης Ιωάννης | Γυμναστής ΤΕΦΑΑ Προπονητής στον Πανιώνιο ΓΣ & Ναυαγοσώστης
– Καραπατής Αλέξανδρος – Ιωάννης | Γυμναστής ΤΕΦΑΑ & Ναυαγοσώστης – Εκπαιδευτής Ναυαγοσωστών
– Καλλίρης Γιώργος | Γυμναστής ΤΕΦΑΑ & Ναυαγοσώστης
– Βασίλης Βασιλάκης | Γυμναστής ΤΕΦΑΑ

(Visited 183 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.