Στους έξι για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου

Newsroom
21/08/2021 10:38
 
 
 

 

Οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ. κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Αιγαίου και από σήμερα είναι μία από τις έξι καλύτερες ομάδες μπάσκετ στην Ελλάδα!

Οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ. μαζί με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, του Προμηθέα, του Περιστερίου, της Ξάνθης και της Ακαδημίας 10Α θα διεκδικήσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Θα αγωνιστούν και μπορεί να αποκομίσουν παραπάνω μόρια για τις Πανελλήνιές εξετάσεις.

«Δεν είναι ευχή, δεν είναι επιθυμία, δεν είναι ούτε δυνατότητα. Είναι γεγονός!» υπογραμμίζει το ΔΣ του Ναξιακού Σωματείου αφού οι έφηβοι του ΑΠ.Α.Σ. γίνονται το πρώτο αναπτυξιακό τμήμα καλαθοσφαίρισης των Κυκλάδων που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

«Πρόκειται για μια επιτυχία που έρχεται δύο μέρες πριν λήξει η θητεία του Δ.Σ του Συλλόγου. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο αλλά και κίνητρο από τα παιδιά για όλους όσους ασχολήθηκαν και θα ασχοληθούν με το Σωματείο μας. Τα ευχαριστούμε πολύ! Μας έκαναν υπερήφανους! Ευχαριστούμε, επίσης, τον coach Παναγιώτη Αθανασιάδη για την προσφορά του στο τμήμα τα τελευταία χρόνια αλλά και τον coach Δημήτρη Μανωλιτσάκη που ανέλαβε το δύσκολο έργο να κατεβάσει το τμήμα στο Πανελλήνιο, έργο το οποίο διεκπεραίωσε άψογα. Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο της ομάδας και υπεύθυνο του τμήματος Παναγιώτη Παπανικολάου που συνόδευσε τα παιδιά και τον χορηγό μας ΕΑΣ Νάξου και Zas Travel – Blue Star, που συνέβαλε στη πραγματοποίηση της αποστολής της ομάδας. Ο ΑΠ.Α.Σ , λοιπόν, θα βάλει τα καλά του και θα παραβρεθεί στην διοργάνωση που τον οδήγησαν τα “παιδιά” του, ανάμεσα στους καλύτερους». Καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 227 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*