Σύρος: Σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου θα αποκτήσει ο Πάγος

Newsroom
27/09/2021 4:03
  •  
  •  
  •  

Την υπογραφή της σύμβασης για τη συντήρηση και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πάγο ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού Γιώργος Λεονταρίτης, μετά και την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών του νέου αθλητικού κέντρου στη Βάρη.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο και την εργολαβική εταιρεία «Παναγιώτης Μοσχοβίτης».

Το αθλητικό έργο (το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης) είναι συνολικού προϋπολογισμού 290.449,99€ και οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, περιλαμβάνουν:

*Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, του οποίου οι νέες διαστάσεις θα είναι 105μ. μήκος και 60μ. πλάτος.

*Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς στον αγωνιστικό χώρο καθώς και 1,5μ. περιμετρικά αυτού.

*Κατασκευή υπόγειου συστήματος αποστράγγισης του γηπέδου.

*Τοποθέτηση νέας περίφραξης.

*Συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων (αποδυτηρίων και κυλικείου).

*Κατασκευή εξέδρας φιλοξενίας φιλάθλων.

*Τοποθέτηση 6 πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με προβολείς LED που θα καταστήσουν πλήρως λειτουργικό το χώρο για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων

«Εκπληρώνεται η διακαής επιθυμία όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Σύρου με την κατασκευή ενός δεύτερου γηπέδου 11Χ11 , το οποίο θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος. Τηρώντας την υπόσχεσή μας, υπογράψαμε τη σύμβαση με τον ανάδοχο και το έργο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.

(Visited 28 times, 1 visits today)