«Χρυσός» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ο Βασίλης Βρούτσης – «Περήφανος πατέρας» ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ

Newsroom
28/09/2021 12:14
 
 
 

 

Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο πρωταθλητής καράτε ο Ναξιώτης Βασίλης Βρούτσης γιος του π. υπουργού και Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση.

Αυτή τη φορά ο Βασίλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Kumite -75kg ανδρών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε ανδρών και γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/9) στην Πετρούπολη.

Περήφανος και συγκινημένος πατέρας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Βασίλη και στηρίζει όλα του τα βήματα.

«Πρωταθλητής Ελλάδος ο Βασίλης μου! Πριν λίγο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ανδρών στους πανελλήνιους αγώνες στα -75 κιλά ! Συγχαρητήρια και στον εξαιρετικό προπονητή του Angelos Gorgas. Περήφανος και συγκινημένος!» έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Να σημειωθεί ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών Γυναικών, συμμετείχαν όλα τα «δυνατά» ονόματα του αθλήματος, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ντουμπάι, το Νοέμβριο (16-21/11).

«Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό. Tα πράγματα ήταν καλύτερα απ΄ότι περιμέναμε και γενικά παρακολουθήσαμε πολύ δυνατούς αγώνες» δήλωσαν οι εθνικοί προπονητές, Σπύρος Μαργαριτόπουλος και Δημήτρης Τριανταφυλλης.

(Visited 519 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*