Serifos Sunset Race 2021: Δείτε τις καλύτερες στιγμές στο video της διοργάνωσης

Newsroom
12/10/2021 17:53
 
 
 

 

Τις καλύτερες στιγμές του Serifos Sunset Race 2021 αποτύπωσαν σε video οι διοργανωτές, προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα ακόμη και σε εκείνους κι εκείνες που δεν τα κατάφεραν να συμμετέχουν, να πάρουν μια μικρή γεύση των αγωνιστικών διαδρομών, αλλά και των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο «πρωταγωνιστούν» οι υπέροχες διαδρομές του Serifos Sunset Race και ο τερματισμός με τη δύση του ηλίου, το κολύμπι στα γαλανά νερά του νησιού και οι δράσεις του προγράμματος Sea Change Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α. Κ. Λασκαρίδη για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη μείωση της ρύπανσης που προκαλείται από τα πλαστικά μίας χρήσης.

Η διοργάνωση διεξήχθη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την Αιγίδα τουΔήμου Σερίφου.

Χορηγοί της διοργάνωσης η INTERWETTEN, η SEAJETS και το PENDESERIFOS.
Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΜΙΝΟΑ, η INVU, η CURAPROX και το WEFIT.

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3 και η COSMOTETV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΕΡΑΣΠΟΡ, ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ, Empneusi 107 fm και Aegean Voice 107.5 fm, το τουριστικό πόρταλ GTP Headlines, τα ενημερωτικά portal Zougla.gr, Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ iRunMag.gr, Runnfun.gr, AthleticsMagazine, Running Magazine, Running News και τα τοπικά πόρταλ Cyclades24,SportCyclades24, SportCyclades, NaxosTimes, NaxosPress καιArthografos.gr.

Δωρητής: Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

Για περισσότερες πληροφορίες:
Site: www.serifosrace.com
Facebook: https://www.facebook.com/serifosrace/
Instagram: https://www.instagram.com/serifosrace/

(Visited 78 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*