Ο Πανναξιακός έχασε στα χαρτιά από την Θέτιδα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Newsroom
27/11/2021 12:12
 
 
 

 

Ο Πανναξιακός έχασε στα χαρτιά από την Θέτιδα Βούλας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα της Νάξου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού. Όπως σημείωσε ο σύλλογος των Κυκλάδων όλες οι αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον ιό είναι ασυμπτωματικές ενώ ανεστάλησαν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την Παρασκευή τη ματαίωση του αγώνα με τη Θέτιδα για τη δέκατη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε το ματς στα χαρτιά.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Η διοίκηση του Πανναξιακού Αθλητικού Όμιλου Νάξου αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει την τοπική κοινωνία του νησιού, την αθλητική οικογένεια αλλά και ειδικότερα την οικογένεια του βόλεϊ ότι μέλη της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του σωματείου μας βρέθηκαν θετικά στην covid-19 μετά από τακτικό και προληπτικό έλεγχο.

Οι αθλήτριες που ευρέθησαν θετικές στην covid-19 στα σχετικά διαγνωστικά τεστ παραμένουν ασυμπωματικές και απύρετες ενώ σημειώνεται πως όλες οι αθλήτριες είναι εμβολιασμένες έχοντας πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού με την συντριπτική πλειοψηφία αθλητριών και τεχνικού προσωπικού να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Διατηρώντας το αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, της ΕΟΠΕ και του ΕΟΠΥ ενημερώσαμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την διενέργεια των απαραίτητων κινήσεων και την προστασία όλων μας.

Τα μέλη της γυναικείας ομάδας (αθλήτριες και τεχνικό προσωπικό) θα παραμείνουν σε υγειονομική απομόνωση και θα έχουν την ανάλογη ιατρική παρακολούθηση για την εξέλιξη της υγείας τους όπως προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα για την προστασία όλων μας.

Προτεραιότητα όλων μας είναι η εξασφάλιση της υγείας των αθλητριών τόσο της ομάδας μας αλλά και των αντιπάλων, ο περιορισμός της διασποράς της covid-19 στην αθλητική οικογένεια και στην τοπική κοινωνία, για αυτό πλέον της αναβολής (ματαίωσης) του αγώνα το Σάββατο 27.11 με την ΑΣΠ Θέτις στη Νάξο αναστέλλουμε και τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στις αθλήτριες μας, και με την ελπίδα να απαλλαγούμε το συντομότερο από την πανδημία αυτή θα συναντηθούμε ξανά ακόμα πιο δυνατοί.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Με σημερινή απόφασή του μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, επικύρωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της 25ης Νοεμβρίου 2021 σχετικά με την τύχη του αγώνα Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας για τη Volley League γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27/11/2021

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας δεν θα διεξαχθεί και ο Πανναξιακός ΑΟΝ χάνει τον αγώνα με 0-3 σετ και 00-75 πόντους (απώλεια αγώνα η οποία δεν προσμετράται στα όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων – ΓΚΟΔΠ).

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη:

1) Τον εβδομαδιαίο πίνακα συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων covid-19 της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ, από τον οποίο προκύπτει ότι υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα covid-19.

2.Την παρ. 15.4.5. του υπ’ αριθμ. πρωτ. 4859/17.11.2021, εγκεκριμένου από τη ΓΓΑ, Υγειονομικού Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου Πετοσφαίρισης που αναφέρει: «Αν στην ομάδα εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές/τριες που είχαν συμμετοχή σε προηγούμενους αγώνες και κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν από αγώνα, τότε ο επόμενος αγώνας δεν διεξάγεται.»

3.Το άρθρο 10 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπως αυτό συμπληρώθηκε με την υπ’ πρωτ. 4146/8.10.2021 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη

Και αφού διαπίστωσε ότι:

η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ σύμφωνα με την παρ. 15.4.5. του υπ’ αριθμ. πρωτ. 4859/17.11.2021 Υγειονομικού Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου Πετοσφαίρισης, δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας της 27/11/2021 αποφάσισε ομόφωνα οτι:

σύμφωνα με το άρθρο 10 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπως αυτό συμπληρώθηκε με την υπ’ αρ. πρωτ. 4146/8.10.2021 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη, ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας δεν θα διεξαχθεί και ο Πανναξιακός ΑΟΝ χάνει τον αγώνα με 0-3 σετ και 00-75 πόντους (απώλεια αγώνα η οποία δεν προσμετράται στα όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του ΓΚΟΔΠ).

(Visited 257 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*