Φό-ρεσε Δ-ιπλό Σ-ακάκι Α-πόψε (ο Φό.Δ.Σ.Α φυσά…)

Newsroom
25/02/2022 23:09
 
 
 

 

Ένας τρελός βοριάς φυσά γύρω από το Δημαρχείο. Πριονίζει τα κόκκαλα. Μέσα, τα φώτα ανάβουν ακόμη, αν και η ώρα είναι περασμένη. Δεν έχει ενεργειακό πρόβλημα ο Δήμος. Πιστέψτε με.

Ξάφνου, βγαίνει ένας ψιλόλιγνος άνδρας, σωστό λελέκι. Με διπλό σακάκι και κασκόλ. Ο καιρός, όμως, ήταν παλιόκαιρος, όπως λέει το ωραίο ομότιτλο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή. Παλτουδιά ήθελε. Εκτός, αν κάποιοι θερμαίνονται από τον Σωκράτη Μάλαμα: «έξω φυσά αέρας κι όμως μέσα μου…».

Πέρναγα έξω από το δεύτερο σπίτι του δημάρχου, τον είδα και τον συμπόνεσα. Έχω την εντύπωση ότι ο ΦοΣΔΑ δημιουργήθηκε ειδικά για τον Λιανό. Για να τον φέρουν σε αδιέξοδο. Ποιος διαβολικός νους σκέφτηκε να νομοθετήσει ένα τρόπο διαχείρισης των στερεών αποβλήτων πανελλαδικά και ευρωπαϊκά, αλλά στην ουσία να στοχεύει τον δήμο του Λιανού; Ποιοι νοσηροί εγκέφαλοι έβαλαν στο μάτι την επιτυχημένη δημαρχία του;

Ευτυχώς που το κατάλαβε νωρίς ο δικός μας και αντιδρά. Δεν αρκεί, όμως, αυτό. Για να μην έχει την κακομοιριά του Ζελένσκι, ας καλέσει τον ναξιακό λαό σε επαγρύπνηση, σε εγρήγορση, σε συναγερμό. Να υπερασπιστούμε τα πάτρια εδάφη, την ακεραιότητά μας, τη ναξιακή ανεξαρτησία μας. Πρώτος εγώ στρατεύομαι στον υπέρ πάντων αγώνα. Και σαν σύγχρονος Αισχύλος αναφωνώ: «Νυν υπέρ πάντων αγών».

Όχεντρα

(Visited 589 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*