Είναι αλήθεια ότι…

Newsroom
04/05/2022 21:52
 
 
 

 

Είναι αλήθεια ότι…

-Ο νέος υποψήφιος στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιό του και μάλιστα στελεχωμένο με πρόσωπα «βόμβα»;

– σε λίγες μέρες κλείνουν δύο χρόνια από τότε που Ναξιώτης υπερτυχερός κέρδισε στο τζόκερ 5.700.000 ευρώ; (Μάθαμε ποιος είναι;)

– οι εργασίες στις παιδικές χαρές δεν θα έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο; (ένα έργο είπαν να κάνουν και μας έμεινε μόνο η φωτογραφία)

– κάποιοι -πρωτοκλασάτοι και μη- πιέζουν το Δημήτρη Λιανό να προχωρήσει σε διαγραφή συγκεκριμένου αντιδημάρχου;

– δεν ξέρουν ότι δεν είναι μόνο ένας που εγκαταλείπει το …«πλοίο που βουλιάζει»; (θα τους διαγράψει όλους;)

– ο «Μυστικός δείπνος» έχει γίνει της …μόδας και συνεχίζει να είναι επίκαιρος ακόμα και μετά το Πάσχα; (και όχι μόνο στην παράταξη Λιανού).

– οι …μισοί ΠΑΣΟΚοι της Νάξου θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων;

Είναι αλήθεια ότι…

– στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα σχολεία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν έχουν στατική επάρκεια; (έχει γίνει έλεγχος και καταγραφή των σχολείων ώστε να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις ενίσχυσης της στατικότητας;).

– ενώ περιμένουμε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Νάξο με αφορμή το «Λογοτεχνικό έτος 2022 Ιάκωβος Καμπανέλλης»… το κτήριο του Μουσείου στη Γρόττα εξακολουθεί να είναι παραμελημένο και να αποτελεί δυσφήμιση για το νησί; (το κτήριο χρήζει άμεσης επισκευής και συντήρησης. Τι κάνουν οι αρμόδιοι;).

– σχολιάστηκε αρνητικά από τους παραθεριστές του Πάσχα η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη της Νάξου, κυρίως με τους κεντρικούς δρόμους και τα ατελείωτα έργα;

– μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις για τις υποψηφιότητες στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων;

– έχουν επιστρατευτεί συγκεκριμένα άτομα από την παράταξη του δημάρχου, ώστε να τον συνοδεύουν, για να μην εμφανίζεται μόνος του στις διάφορες εκδηλώσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις;

– θέλουν να δείχνουν «ενωμένοι» αλλά δεν μπορούν;

– οι ΠΑΣΟΚοι οργανώνονται και ετοιμάζουν «νέο αίμα» για την τοπική οργάνωση του κόμματος στη Νάξο;

– πολλοί απόρησαν με τη σειρά που παρατάχθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας οι επίσημοι; (τι έγινε; ανακατεύτηκε η τράπουλα;).

Παναγία Αργοκοιλιώτισσα

(Visited 506 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*