Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Newsroom
03/10/2022 11:25
 
 
 

 

Χαλαρά, χαλαρά… Τουλάχιστον έτσι δείχνει το ενσταντανέ, οι στημένες εκφράσεις και κινήσεις. Οι περισσότεροι (όσοι απέμειναν τέλος πάντων), μοιάζουν με κουρασμένους στρατιώτες μετά τη …μάσα ή εν μέσω αυτής. Με ποικίλο ενδυματολογικό κώδικα.

Μεζές-Μεζές (εις διπλούν), με φόντο τις θαλαμηγούς της μαρίνας Νάξου. Δείπνο φθινοπωρινό. Μόνο το «αφεντικό» λείπει. Καί τινες άλλοι για διάφορους, όχι, όμως, αδιάφορους, λόγους.

Η …συμπαγής(;) ομάδα του φανερού δείπνου και η σημειολογία της φωτογραφίας, όπως την αποκωδικοποιούμε:

Ο συνοφρυωμένος και ανασκουμπωμένος Λιανός στην κοσμάρα του. Δίπλα του ο στωμύλος, υπομειδιών και ανασκουμπωμενος, επίσης, Μαυρομμάτης, έτοιμος να ξεσπαθώσει. Εκ δεξιών του, ο πάντα αγριωπός Μανιός, ετοιμοπόλεμος, όπως φαίνεται, για καβγά. Παραδίπλα ο περιέργως ανέκφραστος Παντελιάς, το ατόφιο «πετράδι του στέμματος».
Απέναντι, το γελαστό παιδί του δημοτικού …πολιτισμού, ο smart Katsaras, με το smart κινητό στον κόρφο. Δίπλα του το Σεργάκι να κοιτάζει αλλού γι αλλού. Δυο… στάσεις παρακάτω ο Σιδερής, με λήψη που δεν δικαιολογεί και δεν τιμά το τούρκικο παρατσούκλι- διοικητικό και αρχοντικό αξίωμά του, καθότι είναι κατώτερος μόνο του Πασά.

Τσιμπούσι, λοιπόν, με μεζε- κλίκια, προεόρτια της φιέστας που A-mazon(ει) οραματικά την smart δημοτική ομάδα. Ζύθος Μάμος, χύμα κόκκινο κρασί, Coca-Cola, εμφιαλωμένο νερό Αύρα. Υπέροχα, όπως θα έλεγε και ο ασυνείδητα αισιόδοξος δήμαρχος. Η αντίστροφη μέτρηση όντως άρχισε…

Ενωμένοι; Όσοι έμειναν τέλος πάντων.
Μπορούνε; Εσείς ξέρετε…

(Visited 1.153 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*