Είναι αλήθεια ότι…

Newsroom
10/09/2023 22:45
 
 
 

Είναι αλήθεια ότι…

– κάψανε τον Έβρο για 19 μέρες, τη Ρόδο για 8 μέρες και έπνιξαν τη Θεσσαλία με την απρονοησία και την αδράνειά τους;

– τη Θεσσαλία την έπνιξαν μόνο τα ακραία καιρικά φαινόμενα ή και η έλλειψη σοβαρής πολιτικής πρόληψης και αντιμετώπισης των προβλημάτων;

– τρίβετε τα μάτια σας μπροστά στη λιανική πολιτική εξαχρείωση;

– ακόμα και στον πόνο των Θεσσαλών προσπαθούν να επενδύσουν εκλογικά, οι αδίστακτοι;

– υποψήφιοι του συνδυασμού προβάλλουν την αναγκαία πρωτοβουλία αλληλεγγύης του Δήμου, όπως και όλης της Ελλάδας στο δράμα του θεσσαλικού κάμπου ως παραταξιακή, βάζοντας και το όνομα του συνδυασμού «Ενωμένοι μπορούμε»;

– υπάρχει εκτεταμένη αντίληψη ιδιοκτησίας και νομής του Δήμου; Ταύτισης του Δήμου με τη δημοτική παράταξη; Ε, καλά, τώρα το καταλάβατε;

– υπάρχουν, μεταξύ άλλων, ταξίματα για διαγραφή καθυστερούμενων λογαριασμών ύδρευσης, στη βάση μιας πελατειακής ψηφοθηρικής αντίληψης και πρακτικής; Πολιτισμικός εκφυλισμός. Πολιτική εξαχρείωση.

– ο Τζουμπές ζει, αυτός τους οδηγεί;

– ο δημαρχίσκος λέει ως άλλος Λουδοβίξος ΙΔ΄ «L’État, c’est moi» ή μάλλον «La Municipalité, c’ est moi ». Ο …Βασιλιάς Ήλιος της Νάξου, με το υψωμένο φρύδι και τη δυσαρθρία.

– τους πήρε το ποτάμι, τους πήρε ο ποταμός;

– τα (λαϊκά) ποτάμια της Νάξου θα ξεχειλίσουν και θα σαρώσουν το λιανικό καθεστώς και τους δήθεν δημοκράτες βαστάζους και παρακεντέδες του;

– όση λάσπη και αν μαζέψουν οι εγκάθετοι, θα τους γίνει αυτεπίστροφο (μπούμεραγκ);

– όσο βλέπουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους, τόσο αποθρασύνονται;

– χρειάζεται δήμαρχους νταβατζήδες η χώρα τον 21ο αιώνα;

– το αναθεωρημένο λεξικό του Δήμου που μόλις εκδόθηκε από τον εκδοτ. Οίκο ΚΑΛΠΗ δίνει έμφαση στις λέξεις μπαγιόκο, μπαξίσι, μπικικίνι, πακέτο, φακελάκι, φιλοδώρημα;

Είναι αλήθεια ότι…

– εργαλειοποίησαν ακόμη και την πάγια τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στην ανώτατη εκπαίδευση;

– μίλησαν για σεμνή και ταπεινή εκδήλωση, λόγω των παθών της Θεσσαλίας; Δηλαδή τι άλλο είχαν σκοπό να κάνουν παραμονές εκλογών και τι περισσότερο έκαναν τα προηγούμενα χρόνια;

– σεμνοί και ταπεινοί σαν Ουρσουλίνες, μιξοκλαίνε υποκριτικά, προωθώντας ην προπαγάνδα τους, εξόδοις των δημοτών; Φυσικά επρόκειτο για μια «συμβολική εκδήλωση…χωρίς εορταστικούς τόνους»!!! Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

– για να τους ευχηθούν, λέει, «καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής τους»; Γράμματα, χασάπηδες, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον φίλο μου τον Σιδερή.

– και ο μαϊντανός, παγκοσμίως διάσημος στο …Γλινάδο, ex professorre, σκαμνάκι της λιανικής προβολής;

– ομότιμος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, για να μη ξεχνιόμαστε; Του τμήματος που είναι το άκρον άωτο της …αριστείας, αφού οι μαθητές εισάγονται εκεί με τεσσάρια και πεντάρια!!!

– ούτε τίτλο δεν είχε η περισπούδαστη, ως συνήθως, ομιλία του, που ήταν περισσότερο ύφος και αναπαράσταση ρόλου, με σποραδικές κρίσεις εργαλείου; Τα μεγάλα …πνεύματα συναντώνται.

– πάντα υπάρχουν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»;
– οι τίτλοι του βιογραφικού Λιανού στην Ελβετία και ΗΠΑ είναι δήθεν, της πλάκας πιστοποιητικά; Ας τα δώσει στη δημοσιότητα, αν έχει τα κότσια.

– στην Αυτοδιοίκηση δεν έχει κανένα τίτλο διάκρισης;

Είναι αλήθεια ότι…

– μέχρι και …μαρίνα στην Κόρωνο υποσχέθηκαν στην υποψήφια πρόεδρο της Κορώνου τα… αφεντικά της; Τα άλλα περί νύφης κ.λπ. δεν τα πιστεύω.

– ο τίτλος του συνδυασμού θα είναι… «Αγαπώ την Κόρωνο»; Τo άλφα με κεφαλαίο, παρακαλώ!

– θα μάθει ο κορωνιδιατικος λαός τι ουσιαστικό βγήκε «μετά από πολύωρες, εποικοδομητικές και ουσιαστικές συζητήσεις…!!!) του Λιανού με τη Μαρίνα; Ή μάλλον ξέρει ο κόσμος, γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.

– καλή η σύνταξη ανακοίνωσης από πιο εγγράμματους από αυτήν, αλλά και οι συντάκτες την πάτησαν; Διαβάστε: «Η εμπειρία μου ως τέως Πρόεδρος Κορώνου». Ο οδοντοτεχνίτης κι εσχάτως γλωσσολόγος (Θού Κύριε…) τι λέει;

– τα φεϊσμπουκικά συγχαρητήρια της δημαρχίνας στην αδελφή της αναπληρώτρια διοικήτρια δεν οφείλονται σε γεννητούρια της …δεύτερης ; Στον χώρο αυτό γεννήθηκε και ευθύς άλλαξε ουρανούς ένα πρόωρο βρέφος. Πέταξε με ελικόπτερο για την Αθήνα για λόγους ασφάλειας.

– γυναικολόγο δεν έχει το «Νοσοκομείο»; Νόμιζα πως για την πρόσληψή του έλαβε τα συχαρίκια η αναπληρώτρια.

Είναι αλήθεια ότι…

– παιδεύουν τον Καμπανέλλη και πεθαμένο οι Λιανοτούρτουροι; Σολωμόντεια λύση πάλι βρήκαν για τη χρήση του αύλειου χώρου, μπροστά στο εκλογικό κόστος. Και με την επιχειρηματία και με το Μουσείο (υποτίθεται).

– αυτή είναι η τιμή που επιφυλάσσει ένας αντιπνευματικός και ανέμπνευστος Δήμος απέναντι στα διακεκριμένα στις επιστήμες και τον πολιτισμό τέκνα του; Κοιτάξτε το κατάντημα της Βιβλιοθήκης Μαγκάκη.

– καταργώντας δομές πολιτισμού και με ανύπαρκτη σχετική πολιτική είσαι μακράν ο χειρότερος Δήμος στις Κυκλάδες, αν όχι στη χώρα;

– τους βλέπει από το τζάμι του Μουσείου με το ένα πόδι πάνω στο άλλο, με το τσιγάρο στο χέρι και το ειρωνικό βλέμμα του και τους ελεεινολογεί; Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία και ξεφτίλα τους.

– αύριο ανοίγουν τα σχολεία και δεν πρόλαβαν να βάψουν τα σκουριασμένα κάγκελά τους τα… σκουριασμένα μυαλά του Δήμου; Περάστε έξω από το ΓΕ.Λ. «Μανώλης Γλέζος» να δείτε την ασχήμια των μισοβαμμένων κάγκελων. Του Δήμου του ορφανού το …κάγκελο, σας λέω.

– ο Λιανός είναι για τα πανηγύρια; Παραμονή Θεοσκέπαστης, αποφάσισε η εντιμότατη κουστωδία του να τον πάει στα βιολιά, ελέω εκλογών. Μόνο που κράτησαν τις πρώτες θέσεις και εμπόδιζαν τους κωμιακίτες χορευταράδες. Θα τον χορέψουν, όμως, σε ένα μήνα για τα καλά.

– διαβάσατε τη σπουδαία ατάκα του Αρκά; «Ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίζει στις εκλογές και ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίζει στη Γιουροβίζιον. Θα έπρεπε όμως να απαγορεύεται σε κάποιον να ψηφίζει και στα δύο»!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 610 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*