Νάξος: Ο Δήμος στον… διά-κοσμό του

Newsroom
09/11/2021 00:15
 
 
 

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου συνεδρίασε χθες για να συζητήσει ένα σοβαρό θέμα: την « έγκριση μελέτης και όρων ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια διακόσμου για τις περιοχές αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου». Έτσι ακριβώς.

Χαίρετε Νάξος και μικρονήσια-δορυφόροι της, χερσαίες και θαλάσσιες ζώνες που θα φωταγωγηθείτε γιορτινά οσονούπω.

Δεν ξέρω τι ακριβώς αποφάσισε το «δουσού», αν και με ενδιαφέρει ως φορολογούμενο, γενικώς, φορολογούμενο…ανταποδοτικά και από τον Δήμο. Αν, δηλαδή, τα χρήματά μου σπαταλιούνται για χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια, να διασκεδάσουν φέτος και την πανδημική κατήφειά μας. Και αν τα περσινά έξοδα για τα ίδια στολίδια πετάχτηκαν στη θάλασσα της… Γρόττας.

Ξέρω, όμως, ότι δεν είναι Ελληνικά αυτά που χρησιμοποιεί ο συντάκτης ή οι συντάκτες των ανακοινώσεων των δημοτικών οργάνων ή νομικών προσώπων. Εκείνη η «προμήθεια διακόσμου»! Δεν προμηθεύεται κανείς τον διάκοσμο, κύριοι δημοτικολιμενικοί ταμειογραφειοκράτες, αλλά τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για διακόσμηση π.χ. ανέλαβε το διάκοσμο της αίθουσας για τη δεξίωση του γάμου.

Θα μου πείτε, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εδώ εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Ταμείου ως πρόεδρός του ο Δ. Ήμελλος. Το όνομα είναι το ίδιο, το επώνυμο έχει αλλάξει. Μόνο το επώνυμο. Για τον… διάκοσμο δεν ορκίζομαι.

Όχεντρα

(Visited 775 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*