Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Νάξου τα ψηφοδέλτια των πέντε δημοτικών παρατάξεων που διεκδικούν το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Άκης Αξαόπουλος
08/05/2019 15:20
 
 
 

Με πέντε διεκδικητές οδεύει τελικά προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όσα και τα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Νάξου την Παρασκευή και την Κυριακή το βράδυ.

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατέθεσε πρώτη το ψηφοδέλτιο της την Παρασκευή, ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις κατέθεσαν τα ψηφοδέλτια τους λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, την Κυριακή (5 Μαΐου) το βράδυ.

Περίπου στις 11:00 το βράδυ της Κυριακής ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός συνοδευόμενος από αρκετούς από τους υποψηφίους του, κατέφθασε στο Πρωτοδικείο και κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του, ενώ λίγο αργότερα, ήρθαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεονάρδος Χατζηανδρέου και Βασίλης Βρούτσης επίσης συνοδευόμενοι από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Τελευταίος κατέφθασε και ο Μιχάλης Τουλούπης ο οποίος παρά τις προβλέψεις πολλών, ότι δεν θα καταφέρει να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές, αλλά και διαφόρων προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια κατάρτισης του ψηφοδελτίου του, τελικά τα κατάφερε και κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του στο Πρωτοδικείο Νάξου.

Πλέον, ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές είναι μόλις 20 ημέρες, διάστημα κατά το οποίο όλοι οι παραπάνω υποψήφιοι θα προσπαθήσουν να πείσουν το λαό της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων να τους ενισχύσουν με την ψήφο τους.

Να σημειωθεί ότι ξεχωριστά κατατέθηκαν νωρίτερα το βράδυ της Κυριακής, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια των κοινοτήτων: Αγίου Αρσενίου, Γλινάδου, Δαμαριώνα, Κυνίδαρου και Κορωνίδας.

(Visited 349 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*