VIDEO: Πρώτο κουδούνι με αγιασμό στο 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Νάξου (φώτος)

1ο Γυμνάσιο, Αγιασμός
Newsroom
12/09/2022 22:14
 
 
 

 

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε τη Δευτέρα το πρωί και στα δύο Γυμνάσια της Χώρας Νάξου όπου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στον αγιασμό του 1ου Γυμνασίου Νάξου παρόντες μεταξύ άλλων -εκτός από τους ιερείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές-, ήταν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο έπαρχος Νάξου Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού Γιάννης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης.

1ο Γυμνάσιο, Αγιασμός

Όλοι ευχήθηκαν «καλή σχολική χρονιά» και «καλή πρόοδο» στα παιδιά ενώ ο πατέρας Κωνσταντίνος Λιανός θυμήθηκε τη δική του φοίτηση στο ιστορικό 1ο Γυμνάσιο «πριν από 65 χρόνια» όπως είπε και τη φράση που είχε πει «ο μακαριστός Χατζηανδρέου από αυτό το βήμα».

«Το ζην το οφείλω στον πατέρα μου… το ευ ζην στο διδάσκαλό μου, είχε πει ο Μέγας Αλέξανδρος. Αγαπάτε λοιπόν τους δασκάλους σας γιατί ο μοναδικός σκοπός τους είναι να γίνετε καλοί άνθρωποι» σημείωσε.

Αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο

2ο Γυμνάσιο, Αγιασμός

Με την παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών αλλά και του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας και ο αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Νάξου.

2ο Γυμνάσιο, Αγιασμός

Όλοι ευχήθηκαν «καλή σχολική χρονιά» ενώ διαβάστηκε -όπως και στο 1ο Γυμνάσιο και το μήνυμα του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

1ο Γυμνάσιο, Αγιασμός 1ο Γυμνάσιο, Αγιασμός 1ο Γυμνάσιο, Αγιασμός 1ο Γυμνάσιο, Αγιασμός

(Visited 943 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*