VIDEO: Στο Μανώλη Γλέζο αφιερωμένη η γιορτή για την 28η Οκτωβρίου, του ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος»

Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος
Newsroom
27/10/2022 14:39
 
 
 

 

Στο Μανώλη Γλέζο ήταν αφιερωμένη η σχολική γιορτή για την 28η Οκτωβρίου του Γενικού Λυκείου Νάξου «Μανώλης Γλέζος».

Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος

Αμέσως μετά την απονομή των αριστείων και επαίνων στους μαθητές του σχολείου, ακολούθησε η τιμητική γιορτή στο Μανώλη Γλέζο.

Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος

«Θεωρήσαμε χρέος μας η γιορτή για την 28η Οκτωβρίου να είναι αφιερωμένη στο Μανώλη Γλέζο» είπε ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Σκουλάτος. Οι μαθητές τραγούδησαν και μίλησαν για το Μανώλη Γλέζο ενώ προβλήθηκαν και βίντεο με το μεγάλο αγωνιστή το όνομα του οποίου φέρει το Γενικό Λύκειο Νάξου.

Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος

Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκε η Ελληνική σημαία από το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό στο σημαιοφόρο του σχολείου, Μανώλη Δεγαΐτα ενώ ανακοινώθηκαν οι παραστάτες της σημαίας αλλά και οι παραστάτες για την κατάθεση στεφάνων.

Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος

Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου, οι πρώην διευθυντές του σχολείου Νίκος Κορρές και Ματθαίος Χατζηπέτρος, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος Γιορτή ΓΕΛ Μανώλης Γλέζος

(Visited 783 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*