ΚΕΔΑΣΥ Νάξου: Ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς και εκπαιδευτικούς (πρόγραμμα)

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
Newsroom
08/12/2022 01:45
 
 
 

 

Το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Νάξου θα πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με γονείς και εκπαιδευτικούς, με στόχο την ενημέρωση της σχολικής κοινότητας στη Νάξο για σημαντικά θέματα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συνάντηση απευθύνεται στους γονείς των μαθητών των σχολείων όλων των βαθμίδων της Νάξου και η δεύτερη απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των σχολείων όλων των βαθμίδων της Νάξου.

Η συνάντηση με τους γονείς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 17.45 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου.

Το πρόγραμμα:

Η συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου.

Το πρόγραμμα:

Το ΚΕΔΑΣΥ Νάξου θεωρεί απαραίτητη την παρουσία όλων των γονέων και εκπαιδευτικών στις αντίστοιχες συναντήσεις, προκειμένου, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, «να βοηθήσουμε όλοι από κοινού στην υποστήριξη των δυσκολιών των μαθητών και του έργου των εκπαιδευτικών και των γονέων».

Συνάντηση με γονείς

Συνάντηση με εκπαιδευτικούς

 

(Visited 336 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*