Κλειστά τα σχολεία σε Νάξο, Κέα και Μήλο τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Newsroom
05/02/2023 16:56
 
 
 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε Νάξο, Κέα και Μήλο, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, θα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, γι’ αυτό και θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία των γονέων με τις εκπαιδευτικές μονάδες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει ως εξής: 

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για λόγους πρόληψης, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Εσπερινών δομών, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας

Η ανακοίνωση του Δήμου Κέας έχει ως εξής: 

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Κέας αύριο Δευτέρα 6, Φεβρουαρίου 2023, λόγω των χιονοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων και για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι γονείς και οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα σχολεία προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μήλου έχει ως εξής: 

Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στην περιφέρεια του Δήμου Μήλου τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου λόγω των έκτακτων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Για τον ίδιο λόγο δεν θα λειτουργήσουν οι Δομές του Δήμου ΚΔΑΠ και Παιδικός Σταθμός.

(φωτό αρχείου)

(Visited 760 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*