Προκρίσεις στον ελληνικό τελικό FIRST® LEGO® League Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο

Newsroom
06/02/2023 15:55
 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST® LEGO® League για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, μια διοργάνωση της Eduact με τη φιλοξενία του Δήμου Ρόδου, την υποστήριξη της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ρόδου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό FIRST® LEGO® League Challenge είναι οι: C3012 BitTronics, C3093 Μαχητές, C3101 ΡΟΜΠΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, C3160 ANOSIS ENERGY, C3164 Power Rangers, C3186 Robotech.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Χρήστος Μπάρδος (που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τις προκρίσεις του διαγωνισμού) και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Παππάς (που βράβευσε με μετάλλια όλες τις ομάδες).

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν οι Χρυσοί Χορηγοί KLEEMANN και Ελληνικός Χρυσός, ΤΙΤΑΝ, ο Ασημένιος Χορηγός Motor Oil και οι Μεγάλοι Χορηγοί ΔΙΟΣ και ΔΕΔΔΗΕ, ο Χορηγό Μετακίνησης Avance, ο Επιστημονικός Συνεργάτης O3 (Out Of the Ordinary – επίσημος αντιπρόσωπος προϊόντων και επιμόρφωσης LEGO® Education στην Ελλάδα) και οι Χορηγοί Σίτισης ΝΙΚΟΛΗ Αρτοδημιουργίες και Ζαχαροπλαστείο ΣΤΑΝΗ.

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς εδώ

(Visited 95 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*