Κλειστά σχολεία την Τετάρτη: Σε 24ωρη απεργία καλούν ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Newsroom
07/03/2023 23:20
 
 
 

 

Κλειστά θα είναι πολλά σχολεία της χώρας την Τετάρτη λόγω της συμμετοχής εκπαιδευτικών στην 24ωρη απεργία που ανακοίνωσε τόσο η ΔΟΕ όσο και η ΟΛΜΕ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα ποσοστά των απεργών θα είναι υψηλά τόσο στα Δημοτικά σχολεία όσο και στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ υπάρχουν και αρκετά σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.

Να σημειωθεί ότι και στη Νάξο ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών ανακοίνωσε συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Πρωτοδικείου.

Ένα μαύρο πανό με την αναγγελία των κινητοποιήσεων των δασκάλων έχει τοποθετηθεί στην εξώπορτα του 1ου Δημοτικού σχολείου Νάξου (κεντρική φώτο).

«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπήσουμε και φυσικά δεν το κάνουμε, αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε για να πληρώσουν καταρχήν οι ένοχοι και για να μην υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία», σημειώνει η ΟΛΜΕ στο κάλεσμά της.

«Ο λαός δεν μπορεί να γίνει ξανά μάρτυρας σε ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, Ο “εκσυγχρονισμένος” και “απελευθερωμένος” σιδηρόδρομος όλων των κυβερνήσεων τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν συρμοί θανάτου», αναφέρει η ΔΟΕ χαιρετίζοντας «τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας που απαιτούν να μην υπάρχει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη».

(Visited 145 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*