ΔΑΦΝΗ: Δωρεάν επιμορφωτικό «πράσινο» σεμινάριο για άνεργους νέους

Newsroom
09/03/2023 11:32
 
 
 

 

Δωρεάν πενθήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στην Αθήνα διοργανώνει το διάστημα 24-28 Απριλίου 2023 το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ), εταίρος του ευρωπαϊκού έργου YENESIS.

Το έργο YENESIS (Youth Employment Network for Energy Sustainability in Islands) έχει ως στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης σε πράσινα επαγγέλματα για νέους ανθρώπους που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτιση και κατοικούν μόνιμα στο νησιωτικό χώρο. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό έργο που προσφέρει σε 25 νέες/ους ηλικίας 24-30 ετών στην νησιωτική Ελλάδα ένα πενθήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στους τομείς:
-Προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή,
-κυκλική οικονομία,
-βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων,
-βιώσιμα συστήματα τροφίμων και ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων (soft skills).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους/ες νέους/ες ηλικίας 24-30 ετών που κατοικούν μόνιμα σε νησί κι έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες. Παράλληλα, το διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να συμμετέχουν σε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα και συνίσταται η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής είναι η Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την αποστολή βιογραφικού σημειώματος και σύντομης επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail info@dafninetwork.gr με την υπόδειξη: YENESIS πενθήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*