Κλειστά και την Τσικνοπέμπτη τα σχολεία της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων

admin
11/02/2015 11:42
 
 
 

Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη), τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, σύμφωνα με νεότερη απόφαση του δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μετά από απόφαση της δημοτικής αρχής, κανένα σχολείο του δήμου δεν λειτούργησε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση του δημαρχου:

ΘΕΜΑ: Παύση λειτουργίας σχολείων Α΄ Βαθμιας & Β΄ Βαθμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Πέμπτη 12/02/2015.

 

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».

2. Την εγκύκλιο 6785/24-10-2014 / Γ.Γ.Π.Π.

3. Το νόμο 3013/2002 όπως ισχύει.

4. Το γεγονός των έκτακτων καιρικών συνθηκών, των θυελλωδών ανέμων, της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, της επικράτησης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, στην Περιφέρεια του Δήμου μας.

5. Την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας των μετακινούμενων μαθητών και δασκάλων, σε όλα τα σχολεία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την μη λειτουργία όλων των σχολείων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την 12η /02/2015, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και των συνεπειών τους, για την προστασία των μαθητών και δασκάλων.

 

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*