Νάξος: Συμμετοχή του 6ου Νηπιαγωγείου Χώρας στο διαγωνισμό του European School Radio με θέμα την Ειρήνη

Newsroom
15/05/2023 23:00
 
 
 

 

Το 6ο Νηπιαγωγείο Χώρας Νάξου συμμετείχε στο διαγωνισμό του European School Radio με θέμα την Ειρήνη!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νηπιαγωγείου

Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί αναπτύξαμε δράσεις αναδεικνύοντας τον ρόλο της Ειρήνης στη ζωή μας, μιλήσαμε για την Ειρήνη, προβληματιστήκαμε για όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναρωτηθήκαμε, εκφραστήκαμε, εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε ραδιοφωνικά , κάνοντας τη φωνή της νέας Γενιάς να ακουστεί δυνατά με το σύνθημα “Η νέα γενιά για την Ειρήνη”. Σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ομογένειας και όλης της Ευρώπης είχαμε τη δυνατότητα να λάβουμε μέρος.

Οι υποβολές ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου 2022 και έληξαν στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Ο Διαγωνισμός έληξε με την Τελετή Βράβευσης στο Μαθητικό Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στη Ζάκυνθο, μεταξύ 6-8 Απριλίου 2023.

Η συμμετοχή μας τερμάτισε στο πρώτο 25% της κατάταξης στην κατηγορίας της, μετά από την αξιολόγηση Κριτών και Συμμετεχόντων Σχολείων, λαμβάνοντας την 9η Θέση.

Ευχαριστούμε πολύ το Studio Apollomuse, όπου πραγματοποιήθηκε η ηχογράφηση δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές μας να μάθουν ποια είναι η διαδικασία της ηχογράφησης και της παραγωγής.

Στη συνέχεια οι μαθητές μας οπτικοποίησαν το μήνυμα τους, έφτιαξαν τη δική τους αφίσα και περίμεναν τα αποτελέσματα.

(Visited 139 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.