Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια

Newsroom
01/11/2023 10:54
 
 
 

 

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που προσλήφθηκαν στις 25 Οκτωβρίου, προκειμένου να μεταβούν με μικρότερο κόστος στην περιοχή της τοποθέτησής τους.

Η απόφαση, η οποία αποτελεί κοινή πρωτοβουλία των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, περιλαμβάνει εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Υπενθυμίζεται ότι μειώσεις είχαν ανακοινωθεί και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προσληφθέντες, τόσο κατά την Α΄ όσο και κατά τη Β΄ φάση, αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Ειδικότερα, η έκπτωση αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που αναφέρει την πρόσληψή τους, καθώς και η αστυνομική τους ταυτότητα.

Εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια
Παράλληλα, η εταιρεία SkyExpress, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του υπουργείου Παιδείας, παρέχει έκπτωση 30% για την έκδοση δέκα αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τη διαδικασία για τη λήψη της εν λόγω έκπτωσης, οι δικαιούχοι θα λάβουν SMS με έναν μοναδικό κωδικό, το οποίο θα περιέχει και ένα link για τη σελίδα της SkyExpress σχετικά με την προσφορά/έκπτωση.

Στη σελίδα μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον κωδικό τον οποίο έλαβαν), θα λαμβάνουν στο e-mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό, ώστε να τον εισάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 162 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*