Συνάντηση της Ένωσης Γονέων με τον Έπαρχο Πάρου – Επί τάπητος σημαντικά θέματα παιδείας και αθλητισμού

Newsroom
18/02/2024 21:56
 
 
 

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου πραγματοποίησε εποικοδομητική συνάντηση με τον Έπαρχο κ. Βαζαίο Πετρόπουλο για να συζητήσουν βασικά θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητες της περιφέρειας στον τομέα της παιδείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε αρκετά σημαντικά διερευνητικά αιτήματα και ενημερώσεις:

• Αρμοδιότητες Περιφέρειας:
Η Ένωση ζήτησε έναν πιο ενεργό και συνεργατικό ρόλο στη διαχείριση των ευθυνών της περιφέρειας σχετικά με τις σχολικές κοινότητες, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

• Υποστήριξη Αθλητικών Δραστηριοτήτων:
Η Ένωση ζήτησε υποστήριξη για δύο επερχόμενες αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνουν: η μία αφορά σε ενημερωτική ημερίδα με συμμετοχή αθλητικής ψυχολόγου και η άλλη σε βιωματικά παραολυμπιακά αθλήματα για τους μαθητές. Αυτές οι δραστηριότητες στοχεύουν στην προώθηση της υγείας, της ένταξης και της συμμετοχής των μελών μας.

• Κατασκευή Γυμνασίου Παροικιάς:
Ερωτήθηκε για την πρόοδο της δημιουργίας του Γυμνασίου Παροικιάς, τονίζοντας τη σημασία της παροχής επαρκών εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων για το νησί.

• Δράσεις αναφορικά με το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου:
Η Ένωση ενημέρωσε τον Έπαρχο για τις προσπάθειές τους σχετικά με τις αξιολογήσεις που πραγματοποιεί το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου, στην Πάρο. Εξέφρασαν την ανησυχία για την οικονομική επιβάρυνση που αναλαμβάνουν σύλλογοι και επιχειρήσεις, ενώ η ευθύνη για το κτηριακό αποτελεί αρμοδιότητα της περιφέρειας.

Ο έπαρχος κ. Πετρόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες της Ένωσης και τους διαβεβαίωσε για άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά τους. Για τις πολύτιμες παρεμβάσεις τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναγνωρίστηκαν και οι συνεισφορές των συμβούλων κ. Βαγγέλη Παπαϊωάννου και κ. Σταύρου Στέλλα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*