ΚΕΔΑΣΥ Νάξου: Πρόσκληση σε ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς και εκπαιδευτικούς (πρόγραμμα)

ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
Newsroom
21/03/2024 20:23
 
 
 

 

Το ΚΕΔΑΣΥ Νάξου διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις με γονείς και εκπαιδευτικούς από τη Νάξο με θέμα «Πρακτικές διαχείρισης μαθησιακών δυσκολιών».

Η ενημερωτική συνάντηση με γονείς των μαθητών της Νάξου θα πραγματοποιηθεί στο Φιλώτι την Τετάρτη 27, Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

Στη Χώρα της Νάξου το ΚΕΔΑΣΥ θα συναντήσει τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Νάξου την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του 3ου Δημοτικού σχολείου.

Κατά τις συναντήσεις θα συζητηθούν τα θέματα: «Ποιες είναι οι συχνότερες μαθησιακές δυσκολίες και πώς διαχειριζόμαστε», «Η συνεργασία γονέων σχολείου ΚΕΔΑΣΥ και λοιπών φορέων στο πλαίσιο της ανίχνευσης, της αξιολόγησης και υποστήριξης των μαθητών», «Ο ρόλος του ψυχολόγου και η ανίχνευση ψυχοσυναισθηματικών συμπεριφορικών και κοινωνικών δυσκολιών των μαθητών» και «Λογοθεραπεία: πρώιμη ανίχνευση και παρέμβαση».

Στις ενημερώσεις-συζητήσεις θα συμμετέχουν ο Προϊστάμενος του ΚΕΔΑΣΥ Νάξου Κωνσταντίνος Κλουβάτος, οι Ψυχολόγοι Χαρίκλεια Σταμούλη και Μαγδαληνή Μπαξεβάνη, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί Ευαγγελία Νεραντζουλη και Άννα Τσικιντίκου, οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής Αντωνία Κυρίτση και Ολυμπία Ρωμανά καθώς και η Λογοθεραπεύτρια Χρύσα Σκάρπα.

Πρόγραμμα Φιλώτι

Πρόγραμμα Χώρα Νάξου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 172 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*