Στην Άνδρο το 4ο Θερινό Σχολείο «Τ.Π.Ε. και Δημιουργικότητα»

 
 
 

epafksimeni pragmatikotita

Η «Αξιοποίηση εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση» είναι το θέμα του 4ου Θερινού Σχολείου «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας και Δημιουργικότητα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου στα Αποίκια Άνδρου, υπό την αιγίδα του δήμου Άνδρου.

Σκοπός του 4ου Θερινού Σχολείου είναι η ανάδειξη της συνεργατικής δημιουργικότητας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και ειδικότερα της επαυξημένης πραγματικότητας, ως μία από τις πλέον σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σκεπτόμενος εκπαιδευτικός – πολίτης, προκειμένου να ανταποκριθεί με κριτικό τρόπο στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Στο 4ο Θερινό Σχολείο μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και φοιτητές/απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Συνδιοργανωτές του Θερινού Σχολείου είναι το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε., το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α) του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Δίκτυο Καινοτομίας για τη Δημιουργικότητα και τις Τ.Π.Ε. στην Εκπαίδευση.
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://4otherinoandros.weebly.com/

(φωτό: gr.pcmag.com)

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*