«Έσκισαν» τα σχολεία της Σύρου στο Cineμαθεια 2018

 
 
 

ximaira cinemathia 2018

Οκτώ βραβεία απέσπασαν τα σχολεία της Σύρου τα οποία συμμετείχαν στο 6ο φεστιβάλ μαθητικών ταινιών μικρού μήκους Cineμαθεια 2018 που φέτος φιλοξενήθηκε στη Χίο.

Τις περισσότερες διακρίσεις είχε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σύρου, ενώ βραβεύτηκαν επίσης το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Σύρου.
«Άλλη μια εξαιρετική χρόνια κλείνει με έναν όμορφο τρόπο, τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Cineμαθεια 2018. Γυρίζουμε στη Σύρα με βαλίτσες γεμάτες βραβεία, αλλά το σημαντικότερο με αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην ψυχή όλων μας. Το στοίχημα που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς έχει επιτευχθεί στο μέγιστο. Ποιο ήταν αυτό; Να γίνουμε μια αγκαλιά. Όλοι το ίδιο πολύτιμοι για την ομάδα… Ν’ ανοίξουμε πανιά στα παιδιά για το ταξίδι της ζωής, αλλά ταυτόχρονα να μάθουμε κι εμείς όλα όσα η δική τους μόνο καρδιά μπορεί να διδάξει… Σας ευχαριστούμε θερμά διαμαντάκια… Ξεκουραστείτε, γιατί από Σεπτέμβρη σαλπάρουμε…» ανέφερε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Σύρου και υπεύθυνη της κινηματογραφικής ομάδας Κοντογιάννη Βασιλική.

to tragoudi ton glaron cinamathia 2018

Αναλυτικά, οι διακρίσεις των σχολείων της Σύρου:
*«Κυνηγώντας Χίμαιρες»: Β’ Βραβείο καλύτερης ταινίας τεκμηρίωσης, Α’ Βραβείο Αφίσας και Βραβείο μουσικής επιμέλειας.

*«Το Τραγούδι των γλάρων»: Β’ Βραβείο καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας, Β’ Βραβείο Αφίσας, μαζί με την ταινία του 1ου Γυμνασίου Σύρου «Ρο ταυ Δέλτα»

*«Ο Πλανήτης των Διακοπών»: 1ο Βραβείο καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας του 1ου Γυμνασίου Σύρου

*«Παρασύρομαι»: 3ο Βραβείο καλύτερης ταινίας τεκμηρίωσης του 2ου Γυμνασίου Σύρου

 

 

 

 

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*