Αλλάζει η εικόνα του Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου με χρήματα από το ΕΣΠΑ

 
 
 

aithoysa dimotiko sxoleio glinadoy

Στις αρχές Μαρτίου του 2019 θα ξεκινήσει το έργο προσθήκης δύο αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Γλινάδου, η χρηματοδότηση του οποίου θα προέλθει από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, σύμφωνα και με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο (επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 422.000€) αφορά στην προσθήκη ισογείου με δύο αίθουσες διδασκαλίας και υπόγειο για βοηθητικούς χώρους. Επίσης, γίνεται καθαίρεση της περίφραξης, διαμορφώνεται ο προαύλιος χώρος, τοποθετούνται αθλητικό δάπεδο και μπασκέτες, περίφραξη του οικοπέδου και βελτίωση της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ. Η δυναμικότητα του κτιρίου θα είναι 45 μαθητών.
Ως ημερομηνία έναρξης του έργου ορίζεται η 10/03/2019 και λήξης η 31/12/2020. Το έργο περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής για έργα και παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση βασικών υποδομών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

(φωτό: dim-glinad.blogspot.com)

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*