Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου

 
 
 

seminaria

Την πρόθεση του να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα, με κύριο σκοπό την επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση των εργαζομένων των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή πάρθηκε εν αναμονή της έκδοσης εγκυκλίου από τον ΟΑΕΔ για την υλοποίηση των επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30) για το έτος 2018.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου καλεί όσους εργαζόμενους μικρών επιχειρήσεων επιθυμούν να λάβουν μέρος, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Τα σεμινάρια επιδοτούνται από πόρους του ΛΑΕΚ και θα υλοποιηθούν κατά τους χειμερινούς μήνες. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι, για τους οποίους έχει καταβληθεί στο ΙΚΑ η εργοδοτική εισφορά 0,24% για το έτος 2018. Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 32 ώρες (8 ημέρες x 4 ώρες), με την αμοιβή για κάθε συμμετέχοντα να ανέρχεται στο ποσό των 160€.
Η θεματολογία των σεμιναρίων περιλαμβάνει:
*Εκμάθηση ξένων γλωσσών
*Διακόσμηση βιτρίνας για εμπορικά καταστήματα
*Εξυπηρέτηση πελατών- Ανάπτυξη & Διαχείριση πελατολογίου
*Αποτελεσματική Διαχείριση χρόνου
*Social media Strategy
*Marketing-Επικοινωνία
*Πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας
*Χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών
Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 2285024120 ή ηλεκτρονικά στο emporikosnaxou@gmail.com.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*