Σύλλογος Γονέων ΓΕΛ Νάξου: Πρόσκληση σε συζήτηση για τα προβλήματα των εφήβων

 
 
 

lykeio naxou sima 2
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέπτυξε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νάξου, η οποία θα πρέπει να τύχει της ολόθερμης υποστήριξης όλων.

Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 μμ μας καλεί σε μια συζήτηση στο Αμφιθέατρο (αίθουσα εκδηλώσεων) του Γ.Ε.Λ. Νάξου με θέμα «η Πρόκληση του να είσαι γονιός ενός εφήβου».

Ομιλήτρια θα είναι η Κ. Κανελλοπούλου Χρυσαυγή (ψυχολόγος-επιστημονικό στέλεχος του Κ.Π. «Θησέας Κυκλάδων»).
Τόσο η βαρύτητα του θέματος της συζήτησης, θέμα τόσο επίκαιρο, που απασχολεί όλες τις ελληνικές οικογένειες που έχουν παιδιά στην εφηβεία, προβλήματα για τα οποία ο γονιός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την αντιμετώπιση τους, όσο και η επιστημονική κατάρτιση της ομιλήτριας, καθιστούν υποχρεωτική την παρουσία μας στη συζήτηση.

Πληροφοριακά, η Η κυρία Χρυσαυγή Κανελλοπούλου, σαν Ψυχολόγος του «Θησέα», επισκέπτεται σχεδόν κάθε μήνα και συναντά εκπαιδευτικούς και γονείς για συζητήσεις-βιωματικά σεμινάρια πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν σε σχέση με τα παιδιά, ενώ το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» λειτουργεί στις Κυκλάδες εδώ και 19 χρόνια. Είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία και ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1998, στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανάπτυξης Κέντρων Πρόληψης σε όλη την Ελλάδα, από τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς της τοπικής κοινότητας, ενώ ο Ο.ΚΑ.ΝΑ έχει την επιστημονική ευθύνη και εποπτεία του έργου του.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*