Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία βράβευσε μαθητές της Νάξου

 
 
 

mathimatiki etairia vravefseis 2018 2

Τελετή απονομής βραβείων του 11ου και 12ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Νάξου πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η βράβευση των μαθητών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στο Δημαρχείο Νάξου.

Στην εκδήλωση από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) συμμετείχαν ο κ. Ευάγγελος Ζώτος, μέλος του ΔΣ της ΕΜΕ, ο Γενικός Γραμματέας της Μαθηματικής Εταιρείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης Μανόλης Κρητικός, ο κ. Ανδρέας Τριανταφύλλου, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Μικρός Ευκλείδης», και ο κ. Θεοχάρης Μετζιδάκης, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού Αστρολάβος.

Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Ευάγγελος Ζώτος με θέμα: «Τα μαθηματικά στην σημερινή πραγματικότητα».

mathimatiki etairia vravefseis 2018 1

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης Μαυρομμάτης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Βαθρακοκοίλης, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νάξου Στράτος Φουτάκογλου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Τραγαίας Δημήτρης Αδαλής, ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου Νίκος Καστελάνος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βίβλου Νάξου Χρήστος Σκάρκος, ο δάσκαλος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου Μπούσιος Χρήστος, ο Δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Δαμαριώνα Ισπανόπουλος Ιωάννης , ο Δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Γλινάδου Ζαχαράτος Ευάγγελος, ο Δάσκαλος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ο Μαθηματικός του Γυμνασίου Νάξου Μανόλης Κουφόπουλος, ο Μαθηματικός του Γενικού Λυκείου Νάξου Μανόλης Καπούνης, ο Φροντιστής Μαθηματικών Δημήτριος Γρατσίας, η καθηγήτρια Πληροφορικής του Γυμνασίου Νάξου Ελένη Χωριανοπούλου και ο καθηγητής Πληροφορικής του Γυμνασίου Τραγαίας Πέτρος Κοντρούλης .
Η ΕΜΕ ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την διευκόλυνση‐χορηγία που παρείχε στα μέλη της επιτροπής για την μετακίνηση τους προς και από την Νάξο και το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

(Visited 113 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*