VIDEO: Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βράβευσε τους νέους ναξιώτες φοιτητές

Newsroom
28/10/2019 01:54
 
 
 

 

Τελετή βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα κατά τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις πραγματοποίησε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης του δημαρχείου.

Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν την αίθουσα, όπως και νέοι φοιτητές που παρέλαβαν τα βραβεία τους αλλά και δώρο από το δήμο power bank.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Ομότιμος καθηγητής μικροβιολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νικόλαος Λεγάκης, ενώ σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype η ερευνήτρια Dr Γεωργία Σφυρόερα μίλησε στους νέους ναξιώτες φοιτητές για τις σπουδές της και την καριέρα της στο εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Παροναξίας π. Νεκτάριος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου, η γραμματέας του Περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Ευδοκία Κατσάνη και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων Χρήστος Μιχαλόπουλος.

(Visited 1.716 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*