Με μάσκες και αποστάσεις ο αγιασμός στο Γενικό Λύκειο Νάξου (video)

Newsroom
14/09/2020 17:59
 
 
 

 

Με την παρουσία λιγοστών μαθητών από κάθε σχολική μονάδα τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας ο αγιασμός για την εκκίνηση του νέου σχολικού έτους στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Νάξο.

Στο Γενικό Λύκειο Νάξου εκτός από τους ιερείς, παρόντες ήταν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μαράκης, ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Σκουλάτος, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και το δεκαπενταμελές του σχολείου.

Όλοι ευχήθηκαν «καλή σχολική χρονιά» και προέτρεψαν τους μαθητές να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι ιερείς αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία του αγιασμού στον εξωτερικό χώρο του σχολείου αγίασαν και τους μαθητές στις σχολικές αίθουσες όπου βρίσκονταν όπως όριζαν τα πρωτόκολλα για το σημερινό αγιασμό.

(Visited 1.428 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.