Εκπαίδευση και πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ μέσω πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκατάρτισης

Newsroom
02/12/2020 13:21
 
 
 

Την παρακολούθηση μαθημάτων για την πιστοποίηση Η/Υ μέσω πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκατάρτισης ανακοίνωσε το ΚΕΚ «Στόχευση» στη Σύρο.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης σε κάθε μία από τις βασικές ενότητες χειρισμού Η/Υ του προγράμματος σπουδών, οι σπουδαστές θα είναι άριστα προετοιμασμένοι ώστε να λάβουν μέρος με επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης του αναγνωρισμένου από τον ΕΟΠΠΕΠ φορέα πιστοποίησης Unicert.

Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό πιστοποιεί τις γνώσεις ενός χειριστή Η/Υ μέσου επιπέδου, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό τις εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου του πακέτου Ms Office και του λειτουργικού συστήματος Windows, καθώς και να είναι αποτελεσματικός και παραγωγικός στην εργασία του, αλλά και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση για την πιστοποίηση καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:
*Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων με το λειτουργικό Windows.

*Επεξεργασία Κειμένου με το Ms Word.

*Υπολογιστικά Φύλλα με το Ms Excel.

*Internet και Επικοινωνίες μετονMs Internet Explorer και τοMs Outlook.

*Παρουσιάσεις με το Ms PowerPoint.

*Βάσεις Δεδομένων με την Ms Access.

Το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη, αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΚ «Στόχευση» (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-17:00, Μαυροκορδάτου 1, Βαπόρια, Σύρος, τηλ.: 22810-82302, e-mail: info@stoxefsi.gr).

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*