Σεμινάριο του Παν/μίου Αιγαίου στη Σύρο

admin
26/01/2015 08:58
 
 
 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο του έργου «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου» και συγκεκριμένα μέσω της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες», διοργανώνει τον Θεματικό Κύκλο «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Θεσμοί για το νησιωτικό χώρο του Αιγαίου», στη Σύρο.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και τις πολιτικές της ΕΕ που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ανάπτυξη των περιφερειών του Αιγαίου. Στο πλαίσιο του Θεματικού Κύκλου θα εξεταστούν ειδικότερα οι πολιτικές για την ενέργεια, τις μεταφορές, τις υποδομές, την επιχειρηματικότητα-καινοτομία και τη μετανάστευση.

Ο θεματικός κύκλος απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Σύρου και στο σύνολο των φορέων που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών για τη νησιωτική ανάπτυξη, όπως στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικοί επιχειρηματίες, κοινωνικοί και οικονομικοί εταίροι, στελέχη αναπτυξιακών εταιρειών, ΜΚΟ, αλλά και σε επιστήμονες/ερευνητές, μέλη ΔΕΠ, υποψήφιους διδάκτορες, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο θεματικός κύκλος θα διεξαχθεί στις ακόλουθες ημερομηνίες:

*31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου

*6-7 Φεβρουαρίου

*27-28 Φεβρουαρίου

*13-14 Μαρτίου
Ενημέρωση, ωρολόγιο πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στον σύνδεσμο: http://action4learning.aegean.gr/program_details.asp?id=190

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επικοινωνία:

Απόστολος Καΐλης, Τοπικός συνεργάτης Δράσης 4, Τηλ: 22810-97024

«Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους»

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*