Παγώνη: Δέχθηκα απειλητική επιστολή από αρνητές στο σπίτι μου

Newsroom
20/12/2021 12:30
 
 
 

Για απειλές σε βάρος της από αρνητές της πανδημίας έκανε λόγο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, λέγοντας πως έλαβε στο σπίτι της απειλητική επιστολή.

Η κ. Παγώνη προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ωστόσο, η κ. Παγώνη δεν αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της επιστολής.

«Δεν κάθεσαι να ασχοληθείς. Όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο δημιουργείται ντόρος» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προσθέτοντας ότι συνεχίζει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Οι αρνητές, πρόσθεσε, είναι δύο ειδών, εκείνοι που το συζητούν και εκείνοι που απειλούν. Με τους πρώτους μπορεί να γίνει μια συζήτηση σε αντίθεση με τους δεύτερους, σύμφωνα με την κ. Παγώνη.

Κατά τα άλλα εκτίμησε πως δεν χρειάζονται νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας, λέγοντας πως αρκεί να εφαρμοστούν τα όσα ισχύουν ήδη, με αφορμή και τη μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού.

Η κ. Παγώνη είπε ότι ένα γενικό lockdown «θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης να κάνει αυτή τη στιγμή» ιδίως με τον αριθμό των πολιτών που έχει εμβολιαστεί και έχει κάνει την τρίτη δόση εμβολίου.

Συνέστησε στα γιορτινά τραπέζια να βρίσκονται 8 το πολύ 10 άτομα τα οποία θα έχουν υποβληθεί πρώτα σε τεστ κορωνοϊού, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. «Αν πραγματικά θέλουμε όλοι να είμαστε ασφαλείς και συγχρόνως και να διασκεδάσουμε, νομίζω ότι ένα τεστάκι δεν είναι τόσο δύσκολο», σημείωσε.

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 84 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*