Διάκριση ελληνικών εταιρειών από τη European Business Awards

admin
02/02/2015 14:03
 
 
 

 

Σημαντική διάκριση πέτυχαν οι 3 εταιρίες του ομίλου Antipollution , Green και Κafsis αφού βραβεύτηκαν ως National Champions, των European Business Awards 2014-2015.

 Πιο συγκεκριμένα , η εταιρεία Antipollution A.N.E. βραβεύτηκε ως  «Νational Champion» στην κατηγορία «The business of the year with turnover €0-25m». Η εταιρία GREEN Α.Ε  βραβεύτηκε  στην κατηγορία «The business of the year with turnover €26-150 m», ενώ η  εταιρία KAFSIS Α.Ε, πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης πάσης φύσεως ζωικών και οργανικών αποβλήτων, αναδείχθηκε στην κατηγορία «Environmental & Corporate Sustainability.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2014. Tα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, ανάμεσα τους και η Antipollution, η GREEN και η Kafsis που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις παρουσιάσεις μέσω των video που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.


Οι εταιρείες των αδελφών Βασιλειάδη που δραστηριοποιούνται στους τομείς διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας έχουν ήδη αποκτήσει δυναμική παρουσία στο χώρο ανάπτυξής τους και συνεχίζουν την εξαιρετική τους διαδρομή παρουσιάζοντας χειροπιαστά αποτελέσματα. Πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις, επιστημονικό ανθρώπινο κεφάλαιο και καινοτόμες υποδομές αποτέλεσαν το μίγμα αυτής της επιτυχημένης πορείας, που φαίνεται να έχει πολλά ακόμα να δώσει. Τέτοιες προσπάθειες αποτελούν το ισχυρό επιχείρημα, άλλωστε, υπέρ των δυνατοτήτων της χώρας μας.

 

Πηγή: zougla.gr

 

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*