Νέα απεργία της ΠΝΟ: Χωρίς πλοία τα νησιά στις 9 Νοεμβρίου

Newsroom
02/11/2022 21:50
 
 
 

 

Δεμένα θα είναι στα λιμάνια τα πλοία στις 9 Νοεμβρίου καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχει στην απεργία που έχει προκηρύξει για εκείνη την ημέρα η ΓΣΕΕ.

«Καθορίστηκαν και τα κατάλληλα μέτρα για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ στις 9 Νοεμβρίου 2022 στην οποία βεβαίως συμμετέχει και η Ομοσπονδία μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ και προσθέτει πως κεντρικός στόχος είναι η έναρξη διαπραγματεύσεων για υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας από 1/1/2023 με αύξηση 12% σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.


Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων λόγω απεργίας της ΠΝΟ


Για το λόγο αυτό θα στείλει τα αιτήματά της προ τα αρμόδια υπουργεία, «ώστε να αποφευχθεί το απαράδεκτο φαινόμενο των προηγούμενων ετών, να υπογράφονται οι συμβάσεις στο τέλος του έτους και όχι στην αρχή». Επίσης η ΠΝΟ στην ανακοίνωσή της, τονίζει πως θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στα πλοία για διαπίστωση της ορθής εφαρμογής των ΣΣΕ και της νομοθεσίας.

(Visited 222 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.