Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αλεύρι – Βρέθηκαν έντομα και προνύμφες

Newsroom
11/11/2022 12:25
 
 
 

 

Συσκευασία με βιολογικό αλεύρι των 500 γραμμαρίων ανακαλεί ο ΕΦΕΤ, καθώς μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε η παρουσία εντόμων και προνυμφών σε όλη την επιφάνειά του.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου «Evergreen organics Βιολογικό ρυζάλευρο χωρίς γλουτένη» των 500g με στοιχεία: «L245045220720 και ημερομηνία ανάλωσης 23-05-23, το προϊόν συσκευάζεται στην Ελλάδα για την Αγροτική Βιολογική Εμπορική Α.Ε.». Μετά από μακροσκοπικό έλεγχο, διαπιστώθηκε η παρουσία εντόμων και προνυμφών σε όλη την επιφάνεια του τροφίμου.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος από την αγορά, ενώ ο ΕΦΕΤ σημειώνει ότι εποπτεύει τη διαδικασία ανάκλησης ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.

(Visited 1.322 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.