1.188 αστυνομικοί σε αεροδρόμια και πύλες εισόδου της χώρας για την νέα τουριστική σεζόν

Newsroom
22/03/2023 16:21
 
 
 

 

Με 1.188 αστυνομικούς ενισχύονται, σε πρώτη φάση, αεροδρόμια και πύλες εισόδου στη χώρα μας, ενόψει της τουριστικής περιόδου, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

Στόχος της συνεργασίας των δυο υπουργείων, όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος είναι «να επιβεβαιωθεί διεθνώς ότι η Ελλάδα, εκτός από μια όμορφη χώρα, είναι και ένας ασφαλής προορισμός και γι’ αυτό οικοδομείται ένα ισχυρό δίχτυ ασφαλείας για κάθε επισκέπτη και φίλο που έρχεται στην πατρίδα μας». «Με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε, «υποστηρίζουμε τον ελληνικό τουρισμό, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον κλάδο, δημιουργώντας νέες αναπτυξιακές προοπτικές».

Από την πλευρά του, ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για την απόφασή του, «με την οποία ενισχύεται η πολύ σοβαρή δουλειά που είχε γίνει πέρυσι» και τόνισε ότι «βασικό στοιχείο για να ταξιδέψει κανείς είναι η ασφάλεια». Επισήμανε, ακόμη, ότι ο τουρισμός είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και εκτίμησε ότι κι εφέτος θα έχουμε μια πολύ δυνατή τουριστική σεζόν.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*