Υποψήφια με το Γιάννη Σγουρό στην περιφέρεια Αττικής η Ναξιώτισσα Ειρήνη Μουστάκη

Newsroom
31/07/2023 21:31
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα της στην περιφέρεια Αττικής με την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, ανακοίνωσε η Ναξιώτισσα Ειρήνη Μουστάκη.

Η κ. Μουστάκη με καταγωγή από το Φιλώτι Νάξου έχει θητεύσει ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Καλλιθέας, ενώ ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος με την παράταξη του Κώστα Ασκούνη.

Η Ειρήνη Μουστάκη παραμένει στην τοπική αυτοδιοίκηση αυτή τη φορά στο δεύτερο βαθμό, ως υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής.

Βιογραφικό

Πολιτικός Επιστήμων, πτυχιούχος ΕΚΠΑ, Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών.
Μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και Διεθνείς Σχέσεις.
Πρώην Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καλλιθέας για 3 συνεχείς θητείες και η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με την παράταξη του Κώστα Ασκούνη. Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Δημοτική Σύμβουλος υπήρξα επίσης μέλος των Δ.Σ σε Δημοτικές Επιχειρήσεις και Πρόεδρος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης – Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Καλλιθέας. Συνεργάστηκα με Δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ διδάσκοντας «Δημόσιες Σχέσεις και marketing».
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΠ 2009- 2014.
Επικεφαλής του γραφείου του πρώην Υπουργού Γιώργου Ανωμερίτη και στενή συνεργάτης της αείμνηστης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφης Γεννηματά. Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 2023
Στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος κοινωνικών φορέων και οργανώσεων πολιτισμού

Γεννήθηκε στη Νάξο και ζει στην Καλλιθέα.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 402 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*