Ταυτοποιήθηκε η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη

 
 
 

spilioti 1

Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη που αγνοούνταν από τη Δευτέρα είναι ανάμεσα στους νεκρούς της τραγωδίας στο Μάτι.

Η ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου ανακοίνωσε, μέσα από τον λογαριασμό της στο Faebook, ότι η σορός της άτυχης Χρύσας Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε.

spilioti

Να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου ταυτοποιήθηκε και η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η αναζήτησή τους είχε εξελιχθεί σε θρίλερ. Στην τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα του, ο Δημήτρης Τουρναβίτης, είχε προλάβει μόνο να της πει «άσε μας, φεύγουμε». Τις ελπίδες της οικογενειας είχε αναπτερώσει ο εντοπισμός του σκύλου της ηθοποιού, με το κλουβί του, κοντά στη θάλασσα.

Ο αγώνας της οικογένειας Τουρναβίτη για τον εντοπισμό ενός ίχνους, ενός στοιχείου που θα έδινε απαντήσεις στο τί απέγιναν οι άνθρωποί τους συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο αδελφός του πρώην αθλητή, που από την πρώτη στιγμή έψαχνε το ζευγάρι, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τα όσα γνώριζε, ενώ αποκάλυψε πως βρήκε ζωντανό κοντά στην θάλασσα ένα από τα σκυλιά της ηθοποιού.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα ήταν πρωτοφανή.

Ο Κώστας Τουρναβίτης πίστευε πως ίσως η γνωστή ηθοποιός και ο αδελφός του κατέφυγαν στην θάλασσα για να σωθούν. Αποκορύφωμα; Ο ίδιος βούτηξε στην θάλασσα σε ζωντανή μετάδοση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει κάποιο στοιχείο…

Η Χρύσα Σπηλιώτη αγαπούσε πολύ τη Νάξο και τα τελευταία χρόνια, τα καλοκαίρια, πραγματοποιούσε με μεγάλη επιτυχία (σε συνεργασία με το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων), Εργαστήρια Θεατρικής Γραφής στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*