Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ ο μητροπολίτης Σύρου (φώτος)

 
 
 

Μετά από πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αποστολάκη, ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Πειραιά, μετά του Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρα, κατόπιν αδείας του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο αποχωρήσας Α/ΓΕΕΘΑ και νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας Ναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, στην Ημερήσια Διαταγή του αναφέρθηκε στο επιτελεσθέν κατά τη θητεία του έργο, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και το ΚΥΣΕΑ για την επιλογή του και συνεχάρη το διάδοχό του, νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο κ. Χρήστο Χριστοδούλου.
Μετά την υποστολή του επισείονος του πρώην και την έπαρση του αναλαμβανοντος Α/ΓΕΕΘΑ, ο κ. Χριστοδούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επιλογή του και υπογράμμισε ότι θα ασκήσει τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα και αξιοκρατία.
Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Σύρου συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κ. Αποστολάκη, χαιρέτησε τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Χριστοδούλου και συνεχάρη τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την επί ένα έτος παράταση της ευθυνοφόρου θητείας του στην Αρχηγία του Λιμενικού Σώματος.
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*