Κορωνοϊός: Οργή στην Ικαρία για τον 25χρονο – Σε συναγερμό το μισό Αιγαίο

Newsroom
31/03/2020 02:35
 
 
 

 

Οργή επικρατεί στο νησί της Ικαρίας, μετά την αποκάλυψη ότι 25χρονος που ταξίδεψε εκεί τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Στις 20 Μαρτίου πήγε με πλοίο στην Ικαρία. Ο νεαρός από την Αγγλία ταξίδεψε στο νησί του Αιγαίου και λίγες μέρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό. Είχε ταξιδέψει αψηφώντας τις αυστηρές συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Ο 25χρονος -γιος επιχειρηματία, κατά πληροφορίες- μετέβη στο νησί καθώς η οικογένειά του έχει βίλα στις Ράχες.

Οι κάτοικοι είναι πυρ και μανία με την εγκληματική ανευθυνότητα του 25χρονου, που ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο στην Αθήνα, εκείνος σαν να μη συμβαίνει κάτι, πήγε για διακοπές στο νησί.

“Θα τον κυνηγήσουμε νομικά” δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ο δήμαρχος του νησιού, Νίκος Καλαμπόγιας. “Είναι εγκληματικό, το καταλαβαίνετε, και σαν δήμος θα κινηθούμε εναντίον δεν πρόκειται να το αφήσουμε αυτό να περάσει έτσι. Προφανώς θα κινηθούμε νομικά. Όλη η Ικαρία είναι έξαλλη. Όλη η κοινωνία της Ικαρίας. Ένα μικρό νησί που είναι αποκλεισμένο, που δεν έχουμε μονάδες εντατικής θεραπείας, που δεν έχουμε θαλάμους αρνητικής πίεσης, να συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι ήρθε ο ιός στο νησί σου, σου χτύπησε την πόρτα και εσύ τελικά θα είσαι εδώ ανυπεράσπιστος. Προφανώς και είμαστε έξαλλοι και όλη η κοινωνία είναι αναστατωμένη”.

Ο νεαρός ταξίδεψε με τη σύντροφό του με το “Blue Star Μύκονος” στις 20 Μαρτίου και μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό, έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα και ιχνηλάτηση όσων επιβατών ταξίδεψαν μαζί του. Ακόμα και αυτών που κατέβηκαν σε άλλα νησιά, όπου στάθμευσε το πλοίο.

Μάλιστα στη Λήμνο αναζητούν 16 επιβάτες που ήταν στο πλοίο μαζί του στις 20 Μαρτίου. “Τους ενημερώσαμε όλους τους επιβάτες με μηνύματα στα κινητά τους” δήλωσε στο Star o δήμαρχος Ικαρίας και πρόσθεσε: “Ένας άνθρωπος 25 χρόνων δεν είναι νεαρός. Είναι ένας ώριμος άνδρας, δεν είναι νεαρός”.

Η εγκληματική συμπεριφορά του 25χρονου στην Ικαρία έχει και συνέχεια…Το πλοίο στο οποίο επέβαινε επιασε 10 λιμάνια Το μισό Αιγαίο είναι σε αναστάτωση .Πρέπει επιβάτες και πλήρωμα να μπουν σε καραντίνα

Gepostet von Tasoula Papanikolaou am Montag, 30. März 2020

Έκκληση του Δημάρχου στο facebook

Gepostet von Nikos Kalampogias am Samstag, 28. März 2020

Εξοργισμένοι οι δημότες

Τα σχόλια των εξοργισμένων κατοίκων κάτω από την ανάρτηση:

Κάποιο πρόστιμο σε αυτόν τον ανεύθυνο θα κοπεί; Ήρθε με πτήση από την Αγγλία (εαν έμαθα σωστά) κι ενώ έπρεπε να είναι σε καραντίνα κυκλοφορούσε ελεύθερα και ταξίδεψε και στην Ικαρία, να σκοτώσει ηλικιωμένους ανθρώπους!

Εγώ να ρωτήσω το αλλο… η κοπελα κ ο νεαρός που ταξίδεψαν μαζι του γιατι κυκλοφορούν στην Ικαρια χωρις να τους μαζεψουν?

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνουν σε καραντίνα όλοι όσοι ταξίδεψαν από Παρασκευή και μετά; Ο ιός επιζεί σε επιφάνειες για 1-2 μέρες αλλά και πέρα από αυτό, ίσως εκείνη τη μερα κόλλησαν και μέλη του πληρώματος.

Πηγή: thetoc.gr

 

(Visited 569 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*