Από την Κρήτη ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον – Σε πλαζ και πλατείες θα εμβολιάζονται οι νέοι

Newsroom
30/06/2021 17:54
 
 
 

 

Την επόμενη φάση των εμβολιασμών κατ’ οίκον, πολιτών που ζουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν, ανακοίνωσε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, κατ’ εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τις 6 Ιουλίου και μετά ξεκινάνε σε όλη τη χώρα οι εμβολιασμοί με κινητές ομάδες του υπουργείου Υγείας, κατόπιν συνεργασίας με τους δήμους και τις κοινότητες που θα έχουν ήδη προσκομίσει λίστες με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και επιθυμούν να το πράξουν. «Η Κρήτη είναι πρωτοπόρα και θα πρέπει να πρωτοπορήσει και στον εμβολιασμό» είπε ο υπουργός Υγείας, που συνέδεσε τον εμβολιασμό και το τείχος ανοσίας που θα δημιουργηθεί, με τον τουρισμό και την ανάγκη προστασίας και της τουριστικής περιόδου που σημαίνει, όπως τόνισε, πολλά για την τοπική οικονομία.

Όσον αφορά στους εμβολιασμούς των νέων, σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία, ο κ. Κικίλιας και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανακοίνωσαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και εκτός εμβολιαστικών κέντρων, μέσα στην κοινωνία, ακόμη και σε μεγάλες πλατείες ή και πλαζ το επόμενο διάστημα για να εμβολιαστούν νέοι.

 

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 143 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*