Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Εντυπωσιάζει η ψυχραιμία του 54χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

Newsroom
03/08/2021 16:02
 
 
 

 

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Νεάπολης, βρίσκεται ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης γυναικοκτονίας που έγινε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Μετά την σύλληψή του κοντά στον τόπο του φονικού, καθώς – όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση – ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του, μεταφέρθηκε στη Λάρισα.

Εντυπωσιάζει η ψυχραιμία του

Αυτό που εντυπωσιάζει τις πρώτες ώρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 43χρονης συζύγου του, είναι η απόλυτη ψυχραιμία που επιδεικνύει ο 54χρονος.

Πλέον, αναμένεται να οδηγηθεί – πιθανότατα αύριο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες – στον Εισαγγελέα Λάρισας και στη συνέχεια στον Ανακριτή. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το larissanet που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτή τη συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε τη σύζυγό του…

(Πηγή: ethnos.gr, φωτό: larissanet.gr)

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*